Ugrás a tartalomra

Duna - parti élmények Budapesttől 15 percre Felsőgödön

"A sport a test útján nyitja meg a lelket."

Szent-Györgyi Albert

A Felsőgödi Csónakházban tárolhatod vízi eszközeidet, vagy kölcsönözhetsz többek között SUP-ot, kajakot, kenut, horgász kajakot, de biciklit is, mellyel erről a hangulatos Duna - parti helyről akár egy túrát is tehetsz, ha valamilyen természetközeli, vagy vízparti kikakpcsolódásra vágysz.

A nemrég felújított bicikli útvonalon egészen Budapesttől Szobig feltekerhetsz és útközben rengeteg gyönyörű vízparton, erdőn, mezőn megállhatsz egyet pihenni, vagy felfrissülhetsz az útvonalon található éttermek, büfék, és bárok egyikében.

A vízi élmények kedvelőjeként nem csak tárolhatod a Csónakházban vízi eszközeidet, de bérlésre is többféle lehetőséged van akár 1, 2, 3, 4, vagy egész napra szeretnél kibérelni biciklit, SUP-ot, kajakot, kenut, horgász kajakot.

A tároláshoz használhatjátok regisztrációs aloldalunkat, hogy a megadott elérhetőségeken felvegyük veletek a kapcsolatot, vagy bérléssel kapcsolatos kérdeéseitekre telefonon: +36306018247, vagy e-mailen: kapcsolat@godicsonakhaz.hu is szívesen válaszolunk!

 

Csónaktárolási igény bejelentő

 

Hamarosan elindítjuk szervezett túráinkat, melyekre szeretettel várjuk a jelentkezőket!

 

Vízi túrák